Kalender / Turprogram

Der tilbydes mange ture i søerne og på havet

Havturer, for alle GFS medlemmer, til fordelagtige priser og juniorer betaler kun 50 % for at deltage.

Der er mulighed for at låne fiskegrej af foreningen, og eventuelt samkørsel bliver aftalt på klubaften, typisk ugen før.

For at sikre de bedste betingelser, og sikre at alle deltagere får en positive oplevelse, vil GSF sørge for, at der på alle ture vil være mindst én instruktør til stede.

GSF’S TUR OG AKTIVITETSPROGRAM 2021

Alle arrangementer kan også findes på facebook gruppen.

Saltvandsfiske’s tureprogram 2021

GENERALFORSAMLING.

Udsat indtil corona restriktionerne tillader det.

SØNDAG D.11. APRIL. ARBEJDSDAG VED RØRMOSEN. Kl. 09.00-15.00

Bestyrelsen håber på stor
tilslutning fra medlemmerne denne dag, da vi kan bruge så mange hænder som muligt. Klubben sørger for frokost kl. 12.30 samt drikke varer på dagen. Tilmelding på facebook.

SØNDAG D. 2. MAJ. GEDDE PRÆMIERE.

Traditionen tro holder vi gedde premiere i rørmosen. Der vil være beskedne præmier i forskellige kategorier.
Vi fisker fra 9-15. Tilmelding på facebook

MANDAG D. 10. MAJ. HORNFISKETUR PÅ MOSEDE HAVN.

Se program for saltvandsture.

MANDAG D. 17. MAJ. HORNFISKETUR PÅ MOSEDE HAVN.

Se program for saltvandsture.

POKALTUR LØRDAG D. 12. JUNI.

Se program for saltvandsture.

Lørdag D. 26. juni Point tur i RØRMOSEN.

Der fiskes efter alle arter i søen, så medbring grej til alle situationer. Vinderen findes ud fra point system. Der vil være morgenmad. Fiskeriet starter kl. 8 og slutter kl. 17. Sidste tilmelding er 1 juni til ziggy på tlf. 52113283.
Det fulde program/pointsystem vil være tilgængeligt senest 6 uger før.
Lørdag D. 10. juli. Piscator.
Suder og karpe fiskeri. Vi mødes kl. 16.30 ved Rørmosen. Der grilles en god bøf, der serveres med tilbehør –
spisning kl. 17.00
Maks. 10 deltager. Prisen for mad, et glas rødvin og et par øl er 100,-
Derefter, fisker vi med 1 stang, hver. Årets Piscator er det medlem, der fanger den største Suder, eller karpe.
Fiskeri slutter ca. kl 23.00 hvorefter der er natmad.

SOMMERFEST Lørdag D. 3. juli

EN SOCIAL AFTEN MED MAD, MUSIK OG GODE KLUBKAMMERATER
GSF inviterer hermed alle medlemmer, partnere og børn til at mødes i klubben lørdag d. 8. august kl.17:30
Menuen i år kommer til at bestå af pulled pork med coleslaw, flødekartofler, salat, burger boller og div.
Tilbehør. Røde pølser til de kræsne børn. Prisen er kun 100,- for personer over 18 år og 50,- for personer under
18 år.
Vi arrangerer et stort telt i tilfælde af, at solen er for stærk, eller vejrguderne er sure. Under alle
omstændigheder bliver der rigelig med plads til alle deltagere. Øl, vand og vin kan købes fra klubben til billige
priser.
Tilmelding til Jan på mail jan@bmwe30.dk, senest 14. juni, af hensyn til indkøb af mad osv.

TIRSDAG D.17. August. Roskilde fiskeland lille sø.

Vi følger op på succesen fra sidste år. Du kan igen for en 10´er fiske i lille sø i roskilde fiskeland fra 17-22.
Tilmedling via sms til jakob på 20846028

TIRSDAG D.31. August. Roskilde fiskeland lille sø.

Tilmedling via sms til jakob på 20846028

TORSKE OG SILDE TUR LØRDAG D. 18. September.
Se program for saltvandsture.

FLADFISKE TUR LØRDAG D. 2. Oktober.

Se program for saltvandsture.

JULEBANKO SØNDAG D. 21. November.

Vi håber virkelig at corona restriktionerne vil gøre det muligt at afholde julebanko. Mere info følger.

NYTÅRSTUR MANDAG D. 27. December.