Kalender / Turprogram

Der tilbydes mange ture i søerne og på havet

Havturer, for alle GFS medlemmer, til fordelagtige priser (250 – 300 kr.) og juniorer betaler kun 50 % for at deltage.

Der er mulighed for at låne fiskegrej af foreningen, og eventuelt samkørsel bliver aftalt på klubaften, typisk ugen før.

For at sikre de bedste betingelser, og sikre at alle deltagere får en positive oplevelse, vil GSF sørge for, at der på alle ture vil være mindst én instruktør til stede.

Fysisk handicappede medlemmer har også mulighed for at deltage på bådturene efter aftale og der være maksimal fokus på sikkerheden for alle deltagere.

Tur- og Aktivitetsprogram 2019

Turprogram for 2019 er under udarbejdelse – kommer hurtigst muligt

OPRYDNINGS DAG VED RØRMOSEN

SØNDAG D.7. APRIL. Kl. 08.00-15.00

Bestyrelsen håber på stor tilslutning fra medlemmerne denne dag, da vi kan bruge så mange hænder som muligt. Klubben sørger for morgenmad kl. 8.00 og frokost kl. 12.30 samt drikke varer på denne dag.

JO FLERE VI ER, JO HURTIGERE BLIVER VI FÆRDIGE MED OPGAVERNE DENNE DAG.